Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, даде интервю преди

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, даде интервю преди
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Ще има доста нови попълнения

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, даде изявление преди осминафиналният конфликт с Берое в SESAME Купа на България. Той показа своите упования от дуела и разкри детайлности към селекцията на отбора.

" Очакванията са да изиграем един доста сложен мач. Противникът ни е мощен, тим с обичаи. В началото имаха известни компликации, към този момент се вижда, че вървят в вярната посока. Все отново се надяваме, че ние ще отстраняваме тима на Берое. Определено мисля, че имаме доста добър тим, имаме необятна аварийна пейка, умерено може да нападаме и двата шампионата. Както доста футболисти от Берое са минали доста футболисти от нас, по този начин и в техния състав има доста наши. Мисля, че и двата тима няма с какво толкоз да се изненадаме на терена ", стартира той.

Добрин Гьонов бе запитан и за селекцията на ЦСКА 1948 през зимата:

" Ще има много нови попълнения и ЦСКА ще бъде по-силен следващата година. Надградихме доста през есента, играем доста атрактивен и прекрасен футбол. Можем още да подобрим. Изпуснахме точки в 2 или 3 мача, само че имаше и такива, които не заслужавахме изцяло да спечелим. Надявам се напролет, дружно с новите футболисти, които ще дойдат, да нападаме и двата шампионата "

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР